Werken als schoonmaker

Bij de RSO werken op dit moment ongeveer 1.600 schoonmakers. Zij werken op bijna 600 verschillende rijkspanden, verspreid over het hele land. Van kantoorruimten, gevangenissen, vuurtorens tot sluizen en rechtbanken. Bijelkaar maken zij ruim twee miljoen vierkante meter met veel enthousiasme en plezier schoon! Niet voor niets geven onze collega's werkzaam in de schoonmaakoperatie gemiddeld een 8,7 voor goed werkgeverschap. Hier zijn we dan ook trots op! Het is dus een fijne organisatie om voor te werken. Lijkt het jou ook leuk om bij ons aan de slag te gaan? 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Als je bij ons komt werken, word je rijksambtenaar. Je krijgt dan dezelfde arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten als alle andere rijksambtenaren in Nederland. Voordat je in dienst treedt bij de RSO, moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. In de VOG moet staan dat je nooit een straf van de rechter hebt gehad of met justitie in aanraking bent geweest;
  • je hebt een Nederlands paspoort, of je hebt een verblijfsvergunning en/of een werkvergunning om in Nederland te kunnen zijn en/of werken.