Werken als schoonmaakmedewerker

De RSO heeft op dit moment zo'n 1.600 bevlogen schoonmaakmedewerkers in dienst. Zij zijn werkzaam op 535 Rijkspanden, verspreid over het hele land. Van kantoorruimten, gevangenissen, vuurtorens tot sluizen en rechtbanken. Bijelkaar maken zij ruim 2 miljoen vierkante meter met veel enthousiasme en werkplezier schoon! Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan?

De RSO is altijd op zoek naar nieuwe gemotiveerde schoonmaakmedewerkers. Als je bij ons komt werken, word je Rijksambtenaar. Je krijgt dan dezelfde rechten en plichten als alle andere Rijksambtenaren. Voordat je in dienst treedt bij de RSO, moet je in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • je moet een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen. In de VOG moet staan dat je nooit een straf van de rechter hebt gehad of met justitie in aanraking bent geweest;
  • als je geen Nederlands paspoort hebt, moet je een verblijfsvergunning en/of een werkvergunning hebben.

Open sollicitatie schoonmaakmedewerker

Hebben we jouw enthousiast gemaakt om bij ons aan de slag te gaan? Of wil je graag eerst vrijblijvend met iemand spreken over de functie? Vul dan je gegevens in via dit formulier. We nemen dan contact met je op.