14 juni is De Dag van de Schoonmaker

Vandaag is het De Dag van de Schoonmaker! Op deze speciale dag laten we onze waardering blijken voor het onmisbare werk dat onze schoonmaakcollega’s doen. Zij houden dagelijks meer dan 600 rijkspanden schoon. Of het nu gaat om grote of kleinere kantoren, gevangenissen, rechtbanken, brugwachtershuisjes of andere werkplekken; onze collega’s van de Rijksschoonmaakorganisatie (RSO) maken er schoon.’

Locatiebezoeken

De directie en collega’s van Bedrijfsvoering & Bestuursondersteuning van de RSO bezoeken deze dag een aantal rijkslocaties in het land. Om samen met onze schoonmaakcollega’s stil te staan bij het geweldige werk dat zij iedere dag doen. Ook ontvangen alle schoonmaakmedewerkers van de RSO deze dag een kleine attentie als blijk van waardering.

RSO schoonmaakmedewerkers
Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie

De locaties die de RSO dit jaar tijdens de 9e editie van De Dag van de Schoonmaker bezoekt, zijn:

 • Belastingdienst in Amsterdam, Heerlen en Zwolle
 • Douane & Belastingmuseum in Rotterdam
 • IND in Utrecht en Zwolle 
 • Rijkswaterstaat in De Bilt (KNMI)
 • Ministerie van Buitenlandse Zaken in Zoetermeer
 • Rechtbanken in Den Bosch, Haarlem, Roermond en Zutphen
 • Openbaar Ministerie in Arnhem
 • Autoriteit Consument & Markt in Den Haag
 • Algemene Rekenkamer in Den Haag
 • Nationale Ombudsman in Den Haag
 • DJI PI De Schie in Rotterdam en PI Grave in Grave