De Nationale ombudsman sluit aan bij de RSO

De Rijksschoonmaakorganisatie is weer een opdrachtgever rijker. Afgelopen vrijdag 1 december is de Nationale ombudsman aangesloten bij de RSO.

De RSO gaat bij de Nationale ombudsman, gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag, over van avond- naar dagschoonmaak. Het nieuwe team van de RSO gaat op de locatie hard aan de slag om in de komende weken qua dienstverlening de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ te zetten.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie / Rijksschoonmaakorganisatie
Aansluiting Nationale ombudsman

De nieuwe RSO-collega’s zijn vrijdag 1 december warm ontvangen op de locatie met wat lekkers erbij. Het team krijgt binnenkort nog uitbreiding met een RSO-collega afkomstig van een andere locatie. Dienstverleningsmanager Vincent van Schie: “Onze nieuwe collega’s hebben er veel zin in. We zijn blij met hun komst en we kijken uiteraard uit naar een fijne samenwerking met de Nationale ombudsman”.

Over de Nationale ombudsman

De Nationale ombudsman helpt als het misgaat tussen burgers en de overheid. Ze komt op voor de belangen van burgers en helpt overheden hun dienstverlening verbeteren. Reinier van Zutphen is de Nationale ombudsman. Achter hem staat een professionele organisatie met 220 specialisten. De organisatie wijst burgers de weg naar het juiste loket, geeft advies en doet effectief onderzoek.