Elizabeth: 'Ik voel me ontspannen en ik heb geen stress'

In 2001 kwam Elizabeth Fordjour uit Ghana naar Nederland met haar Nederlandse man. Ze werkte voorheen bij verschillende schoonmaakbedrijven maar had het nooit écht naar haar zin. Dat veranderde toen ze in 2019 bij ons in dienst kwam. Ze werkt nu in Maastricht bij Rijkswaterstaat en de Raad voor de Kinderbescherming.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie

‘Ik voel me ontspannen en ik heb geen stress. Ik hou van lachen en grapjes maken en daarin kan ik nu gewoon mezelf zijn. Ik word echt gewaardeerd. Meestal werk ik alleen, dat vind ik fijn. Dan kan ik me goed concentreren. Maar ik voel me ook deel van het team. Het lustrumfeest vorig jaar was superleuk. Het was geweldig om samen te dansen en te feesten. Ik hou van Nederland maar in mijn hart blijf ik ook een Ghanese vrouw die naar haar moederland verlangt.’

Binnenkort zien we meer van Elizabeth, want zij is een van onze nieuwe ambassadeurs voor werken bij de RSO en binnenkort te zien in een van onze nieuwe wervingsfilmpjes.