Feestelijk werkbezoek van SZW-minister Karien van Gennip

Op de Dag van de Schoonmaker is SZW-minister Karien van Gennip op bezoek geweest bij onze schoonmaakcollega’s van Raad van de Rechtspraak.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie / Rijksschoonmaakorganisatie

Minister Karien van Gennip werd door RSO-directeur Roel Gans verwelkomd in het prachtige gebouw van de Raad voor de rechtspraak in Den Haag, in het bijzijn van RSO-collega's van de locatie en omringende locaties. Na een warm welkom met koffie en thee sprak minister Karien van Gennip onze collega’s toe als blijk van waardering voor al het werk dat zij dagelijks doen om de gebouwen schoon te houden.

Persoonlijke aandacht

De RSO-medewerkers stelden zich allemaal zelf persoonlijk kort voor aan de minister en zij zijn drie kwartier lang met elkaar in gesprek geweest. De collega’s gaven aan heel blij te zijn met de RSO als werkgever, vooral ook omdat de RSO zekerheid van werk geeft. Ook ervaren onze schoonmaakmedewerkers veel waardering, zeker ook van de collega-rijksambtenaren bij de diverse opdrachtgevers. Na afloop van dit leuke werkbezoek wilden collega’s graag met de minister op de foto. Al met al een geslaagd werkbezoek!

Ook landelijke waardering voor onze schoonmaakcollega’s

Ook in andere delen van het land werd de Dag van de Schoonmaker goed gevierd. Zo zie je hieronder een foto van het bezoek van hoofd afdeling operatie Hans Pieter Stekelenburg die in gesprek is met de schoonmaakcollega's uit Zeeland en de Maasvlakte. Ook minister-president Mark Rutte kwam op bezoek met koffie en taart bij onze schoonmaakcollega’s van het Ministerie van Algemene Zaken.

Wij willen al onze opdrachtgevers bedanken voor hun inzet op de Dag van de Schoonmaker. Onze schoonmaakcollega’s zijn overladen met cadeaus en complimenten door jullie. Wij waarderen dit enorm! De RSO is ontzettend trots op haar medewerkers en het is fantastisch om te zien dat jullie dat ook zijn.