Jaaroverzicht 2022 – Rijksschoonmaakorganisatie

De Rijksschoonmaakorganisatie heeft een compact publieksjaaroverzicht uitgebracht over 2022. Hierin staan de belangrijkste ontwikkelingen die de organisatie vorig jaar heeft doorgemaakt. Daarnaast komen zes collega’s aan het woord over hoe zij het werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie ervaren. Ze vertellen over doorgroeimogelijkheden, duurzaamheid, werkplezier en leiderschap en geven hiermee kleur aan de ontwikkelingen.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie

Als werkgever binnen het Rijk vindt de Rijksschoonmaakorganisatie het belangrijk dat werknemers zich thuis voelen. Wij staan voor goed en sociaal werkgeverschap, met voldoende ondersteuning, waardering en werkplezier voor iedereen die bij ons werkt. Collega’s volgen diverse vakopleidingen en taallessen om hun werk nog beter te kunnen doen. Maar ook: om door te kunnen groeien naar een andere, soms zwaardere functie. Zowel binnen als ook buiten de Rijksschoonmaakorganisatie.

Samen verduurzamen en doorontwikkelen

Sinds 1 januari 2023 kent de Rijksschoonmaakorganisatie een nieuwe organisatiestructuur, die als basis dient voor de verdere professionalisering van ons werk. Dit doen we door onze dienstverlening door te ontwikkelen en te verduurzamen, in nauwe samenwerking met onze 25 opdrachtgevers binnen het Rijk. Ons belangrijkste uitgangspunt is om de meer dan 120.000 ambtenaren iedere dag opnieuw een schone, veilige en prettige werkplek te bieden.

De Rijksschoonmaakorganisatie is een bijzondere uitvoeringsorganisatie binnen het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, vol betrokken mensen. Bij het lezen van dit jaaroverzicht en specifiek de verhalen van onze mensen komt dit duidelijk naar voren.

Geprint exemplaar

Wilt u graag een geprint exemplaar van het jaaroverzicht RSO 2022 ontvangen? Stuur dan een berichtje naar communicatie.rso@minszw.nl met vermelding van het adres waar wij het naar toe mogen sturen. Uit oogpunt van duurzaamheid is slechts een hele kleine oplage beschikbaar.

Bekijk hieronder digitaal het jaaroverzicht 2022 van de Rijksschoonmaakorganisatie.