Jolanda groeit door bij de RSO

Jolanda van den Heuvel was tot voor kort voorwerker/schoonmaker in het oosten van het land. Afgelopen januari is zij doorgestroomd naar ambulant objectleider in de regio Nijmegen. De RSO vindt het belangrijk om haar medewerkers de kans te bieden om door te groeien, als zij zelf die ambitie ook hebben.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie
Jolanda van den Heuvel

"Ik maak al bijna veertig jaar schoon, 36 uur in de week. Nu ik ouder word, is dat best pittig. Ik wilde graag nog een keer een stap zetten. Deze interne vacature kwam dus precies op het goede moment. Objectleider worden leek me een mooie uitdaging en ik kreeg het vertrouwen om ervoor te gaan, juist omdat ik zoveel ervaring heb! Ik vind het nu fijn om mijn kennis over te dragen, de collega's te begeleiden en bij te staan. En als het nodig is, spring ik gewoon nog even bij met poetsen. Mijn collega Andre coacht mij het eerste jaar, want er komen toch best veel nieuwe dingen op je af. Maar... ik heb er zin in en ga er 100% voor!"