Moen groeit door bij de RSO

Niet alleen de vastigheid die wij bieden maar ook de ruimte om door te groeien, maakt dat medewerkers bij ons willen komen werken en willen blijven. Zoals Moen Soekhradj, die al 22 jaar in de schoonmaakbranche werkt en bij de Rijksschoonmaakorganisatie de kans kreeg om een opleiding te volgen.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie / Paul Voorham

Moen is een echte rot in het vak. Hij is leergierig en wil doorgroeien. "Toen ik bij de RSO binnenkwam, was er geen vacature open voor objectleider. Daarom ben ik als voorwerker begonnen, maar ik weet dat ik meer kan. Met mijn leidinggevende heb ik besproken of ik een opleiding kon volgen. Op dinsdag- en donderdagavond volg ik nu een opleiding tot facilitair leidinggevende. De studie kan ik online doen, zodat ik ’s avonds bij mijn gezin kan zijn. Iedere vrijdag krijg ik een studiedag om aan mijn opdrachten te werken."

Verder zegt Moen: "Als ik mijn diploma straks heb, wil ik graag verder doorstromen en als dienstverleningsmanager aan de slag. Het voelt goed om voor de overheid te werken. Er wordt naar je geluisterd."