Martin Meijer geeft directeurschap RSO door aan Roel Gans

Roel Gans is per 1 november gestart als algemeen directeur van de RSO. Hij neemt hiermee het stokje over van Martin Meijer die met ingang van 1 januari 2022 met pensioen gaat. Servicemanagement ging met ze in gesprek in een duo-interview over de lessen en adviezen die de heren elkaar meegeven en over de maatschappelijke opgave waar de RSO voor staat.  

De RSO wil een voorbeeldrol vervullen voor de rest van Nederland op het gebied van goed werkgeverschap voor werknemers in de lage lonen. Dat betekent onder meer dat de RSO zorgt voor een goede werk-privé balans en een stabiele werkomgeving. Als belangrijke mijlpaal worden alle schoonmaakmedewerkers van de RSO per 1 januari 2022 volledig ingepast in het loongebouw van de Rijksoverheid. Dit betekent dat alle schoonmaakmedewerkers bij de RSO ambtenaar, ofwel rijksschoonmaker zijn.

Benieuwd wat er nog meer besproken is? Lees het interview van Servicemanagement dan hier verder. 

Beeld: ©Servicemanagement
Roel Gans en Martin Meijer