Margreet Schulte nieuwe manager Bedrijfsvoering RSO

Margreet Schulte begint op 17 januari 2022 als manager Bedrijfsvoering bij de Rijksschoonmaakorganisatie (RSO). Margreet volgt hiermee Dymfie Garsten op. Margreet is momenteel hoofd van de afdeling Financiën & Control van de Koninklijke Marechaussee. Daarvoor vervulde zij meerdere functies binnen het ministerie van Defensie (onder meer Paresto) en daarbuiten: Stichting Kintent en Autogrill Benelux. Zij studeerde Business Administration aan Brunel University.

"Wij zijn zeer enthousiast over de benoeming van Margreet Schulte", zo vertelt Roel Gans, algemeen directeur van de RSO. "Margreet brengt veel ervaring op het terrein van de bedrijfsvoering bij de overheid met zich mee. Daarnaast kwamen haar intrinsieke motivatie en bevlogenheid om voor de RSO te kunnen werken in alle sollicitatiegesprekken naar voren."

Margreet Schulte over haar overstap naar de RSO: "Ik voel me erg verbonden met de doelstelling van de RSO en onderschrijf deze van harte. Er is veel te doen bij de RSO de komende jaren. Ik wil mij hier graag, samen met mijn toekomstig team en collega’s, vol voor inzetten."

Afdeling Bedrijfsvoering
De afdeling Bedrijfsvoering zorgt voor een optimale ondersteuning van de Operatie van de RSO op onder meer het personele, financiële en logistieke vlak. Hiermee kan de operatie zo goed mogelijk uitvoering geven aan haar dienstverlening bij de 575 rijkspanden in heel Nederland, waar de RSO met ruim 1600 medewerkers schoonmaakt.

Beeld: ©RSO