Martin Meijer nieuwe interim-directeur Rijksschoonmaakorganisatie

Met ingang van 3 februari 2020 start Martin Meijer als interim-directeur Rijkschoonmaakorganisatie (RSO). Gedurende anderhalf jaar gaat Martin met name het laatste deel van het verandertraject binnen onze organisatie begeleiden. Na een periode van enorme groei is dan eind 2020 de RSO - met maar liefst 1450 medewerkers - een stabiele en toekomstbestendige organisatie die zorgt voor plezierige en schone werkplekken voor collega’s bij de Rijksoverheid.

Martin heeft veel ervaring met het aansturen van grote uitvoeringsorganisaties. Zo heeft hij onder andere als algemeen directeur het shared service center van Dienst Justitiële Inrichtingen geleid en als programmamanager vorm gegeven aan de Rijks Beveiligings Organisatie.
 

Zelf geeft Martin aan dat hij veel zin heeft om samen met het directieteam en de medewerkers van de RSO de taken op te pakken die er liggen en samen met hen de organisatie verder door te ontwikkelen.

Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie