Rogier Trampe directeur Operatie bij de Rijksschoonmaakorganisatie

We zijn blij te kunnen mededelen dat Rogier Trampe benoemd is tot directeur Operatie bij de Rijksschoonmaakorganisatie (RSO). Hij start op 1 augustus 2017 in deze nieuwe functie.

De RSO bestaat inmiddels ruim anderhalf jaar, de groei van het eerste jaar zet zich de komende periode verder voort met de aansluiting van een groot aantal rijksonderdelen. Bij deze groei past ook de voorziene uitbreiding van het management.

De afgelopen 16 jaar heeft Rogier voor Vebego gewerkt. Zo heeft hij na de ontwikkeling van Hago Next leiding gegeven aan Hago Next en is hij Directeur Sales geweest voor Hago Nederland. Sinds 2016 is hij Directeur Business Development bij Hago Zorg.

Nieuwsbericht Rogier
Beeld: ©Rijksschoonmaakorganisatie
Rogier Trampe, directeur Operatie Rijksschoonmaakorganisatie

Rogier Trampe: "Ik heb de RSO sinds haar oprichting met grote interesse gevolgd. De omvangrijke expansie de komende jaren, de kernwaarden van de RSO en de rol die ik ga vervullen zijn voor mij doorslaggevend geweest in mijn besluit om Vebego na zoveel jaar te verlaten en te kiezen voor deze geweldige uitdaging. Ik kijk ernaar uit om samen met de RSO, haar partners en opdrachtgevers op reis te gaan."

We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe collega.

Nicolet Dukker
directeur Rijksschoonmaakorganisatie