Het managementteam is aan de slag

De Rijksschoonmaakorganisatie heeft een team van ervaren managers aangetrokken om samen met de andere collega's per 1 januari 2016 een goede start te maken als rijksbrede, landelijke dienstverlener.

Directie

Zo is Nicolet Dukker voor de zomer gestart als directeur van de RSO. Voorheen was zij directeur Expertisecentrum Organisatie en Personeel (EC O&P) bij het ministerie van BZK, een shared service organisatie die bijdraagt aan (de implementatie van) goed werkgeverschap binnen het Rijk. Nicolet heeft ruime (leidinggevende) ervaring opgedaan binnen de Rijksoverheid, onder meer bij het ministerie van SZW.

Het managementteam

Daarnaast is een tweetal regiomanagers aangetrokken, Ties Theijse en Michaƫlla Cornelissen, en een drietal rayonmanagers: Rebeh Gharsalli, Arjaen Selier en Nima Yazdani. Deze operationeel managers hebben allen ruime ervaring binnen de schoonmaakdienstverlening. Met Jeroen Staal, vanaf de start van de RSO betrokken als programmamanager, is het managementteam voor de komende periode compleet. Verder is Bas Jannink gestart als calculator bij de RSO.

Schoonmaakmedewerkers

Met deze mix van rijksbrede, HR, facilitaire en bedrijfsmatige expertise ligt er een goede basis voor de start van de schoonmaakwerkzaamheden van de RSO in de panden van het ministerie van EZ. De komende periode bereidt de RSO de overgang van schoonmaakmedewerkers naar het Rijk voor, in goed overleg met bonden en werkgevers.